21.8.08

Bagety II

sýrová bageta


Suroviny: bageta stejná jako včeta (tmavá tesco), hermelín, pikantní, nějaký balený sýr z tesca - psali, že se zeleným pepřem, lučina s paprikou, žultá paprika, ledový salát (pořád jedu z prvního nákupu, ikdyž tohle je poslední paprika)

Naspod šla lučina, na to plátky toho tvdrého (zas ta tvdrý nebyl) sýra se zeleným pepřem, na to paprika (1/3 per bageta), na to plátky hermelínu (cca půl toho malého - 100g - balení na jednu pagetu), na to salát a zavřít.

Výsledek překvapivě chutnal i mně, masožravci. Jak je patrno z přísad, bál jsem se že sýr bude mdlý - s těma kořeněnýma byla bageta celkem chutná. Další dobrá věc, když je tam lučina nemusím se babrat s tatarkou, nebo jogurtem.

k cenám


Po třech dnech pokusů už si můžu zkusit určit přibližnou cenu za bagetu.
Tuňáková: 2 bagety dohromady 80 + čas,
Uzené: 3 bagety dohromady 100 + čas,
Sýry: 3 bagety dohromady 110 + čas,
Čas bude kolem 30ti minut, takže nepotěší, ale žádná hrůza, na to že normálně nevařím a všecko mi trvá dýl. Suroviny můžu dpolňovat nákupem cestou z práce, malý nákup za cca 150-200 (co předimenzuju užiju příště), takže tam toho času moc neubude, dohromady řenkěme hodina - dvě bagety mně s nějakým ovocem kolem udrží v práci celý den, takže výkon slušný.
(nutno podotkonout, že zaokrouhluju hrubě nahoru, takže reálná cena bude nižší)

Žádné komentáře: